Sayfalar

Bu sayfaya: adresinden geldiniz

13 Eylül 2010 Pazartesi

ADANALI 50. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 50.Bölüm HD | video.mynet.com


Adanalı evine giren hırsızları yakalar ancak asıl amaçlarını öğrenebilecek mi? Çeşme'ye doğru yola çıkan Maraz Ali, Nazlı'yla ne yapacaktır, yola devam mı yoksa tamam mı? Nevzat Müdür, Maraz Ali'ye ulaşabilmek için Maraz Ali'nin çetesinin peşine düşer. Nevzat Müdür çeteyi çökertmek için ne planlamaktadır? Çete Nevzat Müdür'ün tuzağına düşecek mi?
Adanalı diskin içindekilere bakabilmek için Ertan ve Engin'den yardım ister ancak araya Nevzat Müdür girer. Nevzat Müdür, ekibi göreve yollayarak diski ele geçirebilecek mi?

ADANALI 49. BÖLÜM

Paylaş


Adanalı 49.Bölüm HD | video.mynet.com



49. BÖLÜM ÖZETİ



Maraz Aliyaşadıklarını tüm gerçekliğiyle Adanalı'ya anlatır. Ancak Maraz'a olan güvenini kaybeden AdanalıMaraz Ali'ye inanmamaktadır. Bunun üzerine Maraz Ali harddiski Adanalı'ya verir. Adanalı'nın en yakınındakine bile güvenmemeyi öğrenmesi gerekmektedir. Peki bu harddisk Adanalı'nın başına ne işler açacaktır? Adanalı babası gibi gördüğü Nevzat Müdür'ün gerçek yüzünü görecek midir? Kız isteme evinde Adanalı'nın gecikmesinden dolayı gergin anlar yaşanmaktadır. Maria'nın babası YannisAdanalı ve Maria'nın evlenmelerine müsaade edecek midir?

ADANALI 48. BÖLÜM

Paylaş


Adanalı 48.Bölüm HD | video.mynet.com


47. BÖLÜM ÖZETİ

Maraz Ali, ihanete uğradığı yetmezmiş gibi, hayatındaki birçok şeyin kurgudan ibaret olduğunu öğrenir. Peki, Maraz Ali bu durumun üstesinden nasıl gelecektir? Atilla Komutanı sorguya alan Adanalı, tatlı dille Maraz Ali'nin yerini öğrenemez. Kendi yöntemini uygulayacağı sırada araya Nevzat Müdür girer. Atilla'yı delil yetersizliğinden serbest bırakmak zorunda kalırlar. Sofia ile Engin'in tatlı atışmaları devam etmektedir. Ancak Engin dayanamaz ve içinde bulundukları durumla ilgili Sofia ile konuşur. Sofia her şeyin bittiğini söyler ve Engin'e mutluluklar diler. Ancak ekibe yeni katılan genç ve güzel Esra Komiser'den henüz haberi yoktur.

Adanalı'nın Maraz Ali ve İdil'i bulma çalışmaları devam etmektedir. Ancak Adanalı çok uzaklara bakmıştır. İdil, tam karşısındadır. Kendi ayaklarıyla emniyete gelir. Hemen sorguya alınır ancak sorgu sırasında gerçekleri anlatmaz. Çünkü harddiskle ilgili olayların arkasında başka bir isim daha vardır. Sorgu sonrası İdil gizlice evine götürülür. Evinde onu bekleyen bir sürpriz vardır. İdil, ihanetin bedelini nasıl ödeyecektir?

ADANALI 47. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 47.Bölüm HD | video.mynet.com



Adanalı dizisi büyük bir heyecanla ilerlemeye devam ediyor. Her bölümüyle bizlere heyecan duygusunu tattıran adana dizisi şu an 47. bölümüne kadar ilerlemiştir. Şuan için Adanalı 47. Bölüm fragmanı ve özeti televizyonda yayınlanmamaktadır. TV'de yayınladığı zaman bu sayfayı güncelleyeceğiz.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

ADANALI 46. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 46.Bölüm HD | video.mynet.com


46. BÖLÜM ÖZETİ

Adanalı'nın ekibi köşe bucak Maraz Ali'yi aramaktadır. İdil'in daha önce Maraz Ali için hazırladığı her dosyayı teker teker incelerler. Maraz Ali'nin geçmişte attığı her adım, ekibi Maraz Ali'ye götürecek midir?
Öte yandan Atilla Komutan, Adanalı'nın peşine takıldığını fark edince işlettiği restoranta gider ve sıradan bir çalışan imajı verir. Atilla'nın hiçbir açığını yakalayamayan Adanalı, Atilla'nın peşini bırakmak zorunda kalır. Maraz Ali, Adanalı'nın çok yaklaştığını bildiği için kaçış planları yapmaya başlar.

Ama önce harddiski alması gerekmektedir. İdil'le birlikte harddiski gömdükleri yere giderler. Maraz Ali hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. İhanetin soğuk nefesi bir kez daha Maraz Ali'nin ensesindedir.

ADANALI 45. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 45.Bölüm HD | video.mynet.com


Maria ve ekibi gelen bir anonsla başka bir hastaneye gidince Maraz Ali ve çetesini elinden kaçırır. Tilki, Boncuk ve Ferruh, yaptıkları kaçış planını hemen devreye sokup dağ evine doğru yol alırlar. Öte yandan Adanalı kendine gelmiştir. Şimdi aklında tek bir şey vardır, kan kardeşiyken şimdi baş düşmanı olan Maraz Ali’ye kelepçe takmak. Maraz Ali’yi götürdükleri dağ evinde sürpriz bir isimle tanışan İdil, Maraz Ali hakkında bilmediği bazı şeyler öğrenir. Kendini toparlayan Maraz Ali tüm geçmişini İdil’e anlatır. Acaba İdil duydukları karşısında ne yapacaktır?

ADANALI 44. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 44.Bölüm 1.Kısım | video.mynet.com


Adanalı 44.Bölüm 2.Kısım | video.mynet.com


Adanalı 44.Bölüm 3.Kısım | video.mynet.com



Adanalı 44.Bölüm 4.Kısım | video.mynet.com



Adanalı 44.Bölüm 5.Kısım | video.mynet.com


Adanalı 44.Bölüm 6.Kısım | video.mynet.com


Adanalı 44.Bölüm 7.Kısım | video.mynet.com


Adanalı 44.Bölüm 8.Kısım | video.mynet.com


Adanalı 44.Bölüm 9.Kısım | video.mynet.com


Adanalı 44.Bölüm 10.Kısım | video.mynet.com



Adanalı 44. Bölüm Özeti


Adanalı ve Maraz Ali son kez aynı kaderi paylaşmaktadır. Sevdikleri ameliyat masasında hayata tutunmaya çalışan ikiliyi gözyaşları içinde beklerken Nevzat MüdürMaraz Ali’yi ve çetenin diğer elemanlarını yakalamak için bir ekip kurar. Maria ekibin başına geçer. Anteb ajanları Maraz Ali’nin yaralı olduğunu bildikleri için bütün hastane ve polikliniklerde arama başlatırlar. Ancak Maraz Ali’yi hiçbir hastanede bulamazlar.

Adanalı’nın kaldırıldığı hastanede durum değerlendirmesi yaparlarken gelen bir telefonla harekete geçerler.

, tüm bölümler, bölüm, atv, tv, dizi, adanalı dizisi, sezon, final, oktay kaynarca, mehmet akif alakurt, serenay sarıkaya, eda özerkan, zeynep koltuk, yüksek kalite, hq

ADANALI 43. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 43.Bölüm HD | video.mynet.com


43. Bölüm Özeti

Maraz alinin silahından çıkan kurşunlarla yere yığılan Adanalı hastaneye kaldırılır. Adanalı hastanede ölüm kalım savaşı verirken Maraz Ali ve çetesi olay yerinden uzaklaşıp izlerini kaybettirme çabası içindedir. Küçük Aliyi kaçıran adamlardan gelen telefonla teslimatın yapılacağı yere doğru yola çıkarlar. Merkeze gelen Maraz Alinin yerini bildiren anonsla birlikte ANTEB ajanları harekete geçer. Maraz ali ve İdili büyük bir sürpriz beklemektedir.

ADANALI 42. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 42.Bölüm HD | video.mynet.com


Adanalı 42. Bölüm Özeti İNDİR

Adanalı kızının kaçtığını öğrenince elindeki fotoğraflarla Sofia’nın peşine düşer. Ancak hiçbir esnaftan istediği yanıtı alamaz. Çaresiz yoluna devam ederken yanından hızla bir araba geçer ve birkaç saniye sonra da polis arabasını görünce bu durumdan işkillenir. Suçlulardan taraf olduğu anlaşılan bir adam polisleri yanlış tarafa yönlendirir ve suçluların polisi atlatmasını sağlar. Bu duruma şahit olan Adanalı rahat durmaz suçluların peşine düşer. Adanalı’yı hareketli dakikalar beklemektedir. Küçük Ali’yi kurtarmak için Merkez Bankası’ndaki para kalıplarını çalmaları gereken Maraz Ali İdil ve ekibi mükemmel bir plan yaparlar. Ancak hesaba katmadıkları bir durum söz konusudur. Nevzat Müdür Merkez Bankası’nın soyulmak istendiğinden haberdardır. Buna engel olabilmek için Adanalı Maraz Ali İdil ve Maria’yı görevlendirir. Bu görev Maraz Ali ve İdil’i köşeye sıkıştırır. Öte yandan Sofia’dan hala haber yoktur. Sofia’yı kaçıran adamlar Sofia’yı belaya sürüklemektedir. Bu durumdan habersiz olan AdanalıSofia’yı bulmak amacıyla yeni bir operasyon başlatır ve şehirdeki bütün mobese kameralarında Sofia’yı aramaya başlarlar. Peki bu arama çalışmaları sonuç verecek mi?

ADANALI 41. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 41.Bölüm HD | video.mynet.com


41. BÖLÜM ÖZETİ
Adanalı kızının kaçtığını öğrenince elindeki fotoğraflarla Sofia'nın peşine düşer. Ancak hiçbir esnaftan istediği yanıtı alamaz. Çaresiz yoluna devam ederken yanından hızla bir araba geçer ve birkaç saniye sonra da polis arabasını görünce bu durumdan işkillenir. Suçlulardan taraf olduğu anlaşılan bir adam, polisleri yanlış tarafa yönlendirir ve suçluların polisi atlatmasını sağlar. Bu duruma şahit olan Adanalı rahat durmaz, suçluların peşine düşer. Adanalı'yı hareketli dakikalar beklemektedir.

Küçük Ali'yi kurtarmak için, Merkez Bankası'ndaki para kalıplarını çalmaları gereken Maraz Ali, İdil ve ekibi mükemmel bir plan yaparlar. Ancak hesaba katmadıkları bir durum söz konusudur. Nevzat Müdür, Merkez Bankası'nın soyulmak istendiğinden haberdardır. Buna engel olabilmek için Adanalı, Maraz Ali, İdil ve Maria'yı görevlendirir. Bu görev Maraz Ali ve İdil'i köşeye sıkıştırır.


Öte yandan Sofia'dan hala haber yoktur. Sofia'yı kaçıran adamlar, Sofia'yı belaya sürüklemektedir. Bu durumdan habersiz olan Adanalı, Sofia'yı bulmak amacıyla yeni bir operasyon başlatır ve şehirdeki bütün mobese kameralarında Sofia'yı aramaya başlarlar. Peki, bu arama çalışmaları sonuç verecek mi?

ADANALI 40. BÖLÜM

Paylaş


Adanalı 40.Bölüm HD | video.mynet.com


Maraz Ali ve İdil romantik bir akşam yemeğine çıkarlar. Restoranı kapatan Maraz Ali, sakin bir akşam olacağını düşünürken içeri eski düşmanı Hikmet ve adamları girer. Yemek esnasında Maraz Ali’ye ve İdil’e rahat vermeyen, sürekli sataşan Hikmet bunun bedelini ağır ödeyecektir. Hareketli ve bir o kadar da güzel geçen yemekten sonra Ali, İdil’i evine bırakır. Korumaların yerlerinde olmadığını fark eden ikili hemen eve çıkarlar. Küçük Ali beşiğinde değildir. Birçok düşmanı olan Maraz Ali, böyle bir durumu önceden sezmiş ve tedbir olarak nazar boncuğunun içine GPS cihazı yerleştirmiştir. Yerleştirdiği bu cihaz, Küçük Ali’nin yerini bulmalarını sağlayacak mıdır?

Adanalı, kızından duyduklarının verdiği acıyla soluğu dürümcüde alır. Nevzat Müdür de oradadır. Hemen yanına gidip Nevzat Müdür’e eşlik eder. Bir yandan da Sofia ile yaşadıklarını anlatır. O sırada bir ekip arabası dürümcünün önünde durur. Arabadan inen polisler, Adanalı’ya ve Nevzat Müdür’e selam verip dürüm söylerler. Adanalı’nın polisliğe olan aşkı tekrar kabarmıştır. Nevzat Müdür’e ajanlıktan sıkıldığını, tekrar polis olmak istediğini anlatırken, bir anons sesi duyulur. Nevzat Müdür, Adanalı’nın özlemi karşısında polislere eşlik etmesini ve olay yerindeki karışıklığı çözmesini söyler. Adanalı büyük bir sevinçle olay yerine gidip duruma el atar.

Sofia, akşam yaşadıklarından sonra bavulunu toplayıp evi terk eder. Beş yıldızlı bir otele gelir ancak kimliğini bırakmak istemediği için başka bir otelde kalması gerekmektedir. Varoş bir otel bulur, odasına doğru çıkarken otelde hayat kadınlarının kaldığını fark eder. Büyük bir korkuyla odasına girer ancak bu otelde yaşayacakları Sofia için hoş bir deneyim olmayacaktır.

ADANALI 39. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 39.Bölüm HD | video.mynet.com


Maraz Ali sayesinde yakalanıp hapse giren eski Bakan, hem oğlunun hem de kendi intikamını almanın yollarını aramaktadır. Adamlarının yaptıkları araştırma sonucunda Maraz Ali'nin bir oğlu olduğunu öğrenir ve ona evlat acısının ne olduğunu tattırmak için Küçük Ali'nin peşine adam takar.
Adanalı ise ANTEB'deki hareketsizlikten oldukça sıkılmıştır. Bunun üzerine Nevzat Müdür Adanalı'ya gizli bir iş ayarlar. Bir alışveriş merkezinde güvenlik şefliği olduğunu öğrenen Adanalı isyanlardadır. Öte yandan Adanalı, Engin'i zorladığı seçimin sonuçlarını henüz görememektedir. Bu seçim Sofia, Adanalı ve Maria'yı tam bir aile trajedisine sürükler.
Maraz Ali ve İdil evin etrafındaki korumalara güvenerek yemeğe çıkarlar. Yemek beklendiği şekilde sakin geçmez. Otoparktaki arabanın çalındığını fark edip olaya müdahale ederler. Hareketli bir gecenin ardından evlerine dönen çifti karşılaştıkları manzara dehşete düşürmeye yetecektir.

ADANALI 38. BÖLÜM

Paylaş


Adanalı 38.Bölüm HD | video.mynet.com


ANTEB ajanları oldukça yoğun geçen haftanın ardından tatil gününü ellerinden geldiğince sakin geçirmeye çalışırlar Ancak işler pek de umdukları gibi gitmeyecektir
Maraz Ali, İdil’den gelen telefonla oğlu ve sevdiği kadınla buluşmaya gider İlk kez oğluyla doyasıya zaman geçirecektir İdil işlerini öne sürerek Maraz Ali ve Ali’yi baş başa bırakır Babalık işinde henüz acemi olan Maraz Ali biraz bocalar
Adanalı, Maria ve Sofia ise sabah kahvaltısı için dışarı çıkarlar Sofia babasına haber vermeden Engin’i davet ederAdanalı, Sofia ve Engin’in sadece arkadaş olmadıklarından kuşkulanarak Engin’le bir konuşma yapar, Engin’den seçim yapmasını ister Engin neye karar verecektir? Aşk mı, iş mi?

ADANALI 37. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 37.Bölüm HD | video.mynet.com



Adanalı ve Maraz Ali, Boris�i ve adamlarını etkisiz hale getirmeyi başarırlar. ANTEB Boris�in gizli hesaplarından nükleer başlığın satıldığı kişilerin kimliklerine ve yerlerine ulaşır. Başlığın bulunduğu tersaneye operasyon düzenlenir. Adanalı ve Maraz Ali�nin ortaklaşa çalışması sonucunda nükleer başlığa ulaşılır. Ancak başlığın bulunduğu gemide bir çatışma çıkar. Teröristlerin lideri çatışma esnasında cebinden başlığın kumandasını çıkartır. Adanalı ve Maraz Ali bunu fark edince adamı etkisiz hale getirirler ancak geç kalınmıştır. Kumanda yere düşer ve üzerindeki kırmızı ışık yanar. İstanbul için geri sayım başlamıştır

ADANALI 36. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 36.Bölüm HD | video.mynet.com


Nükleer başlığın patlatılmasına az zaman kalmıştır. Nevzat Müdür başlığın yerini saptayabilmek amacıyla planladıkları operasyonu ANTEB ajanlarına anlatır. Başlığın teröristlere dünyanın bir numaralı silah taciri Boris Akalin tarafından satıldığı düşünülmektedir. Bu nedenle amaç Boris’i konuşturup alıcının kim olduğunu öğrenmektir.
Boris’in Kuzey Kıbrıs’ta yeni açılan bir casinoya gideceğini öğrenen ANTEB ajanlarından Adanalı, Maraz Ali, İdil, Maria, Engin ve Mehmet Ali Boris’in peşine düşerler. Dikkat çekmemek için Maraz Ali, İdil, Adanalı-Maria çift olarak casinoya giriş yaparlar. Boris’in kumara karşı olan zaafını bilen ekip bundan yararlanarak Boris’in gizli kara para hesaplarına girerek nükleer başlığın kimlere satıldığını öğrenmeye çalışacaklardır. Ancak her şey planladıkları gibi gitmez. Boris oyuna getirildiğini öğrenince Adanalı ve Maraz Ali’yi kaçırır. İki kan kardeşi bu durumdan kurtulabilecek midir?

ADANALI 35. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 35.Bölüm HD | video.mynet.com



Anti Terör Birimi’nde göreve başlayan Adanalı kendi ekibini kurar. Ekibe Maraz Ali ve adamlarını da dahil eder. Ancak Maraz Ali’nin aklında vatan için çalışmak dışında bir şey daha vardır. İntikam…

Engin ve Sofia cephesinde kıskançlık hakimdir. Engin, Sofia’nın eski arkadaşı Alex’le görüşüyor olmasından çok rahatsız olmuştur. Sofia’yı okula bıraktıktan sonra Anteb’in varlığından habersiz Adanalı’nın çağırdığı yere gider. Adanalı Engin’i de ekibine almıştır. Adanalı ekibini topladıktan sonra Maria’nın da ekibi gelir. Adanalı ve Engin’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Nevzat Müdür herkesin toplanmasından sonra Anteb hakkında bilgi verir. Toplantının bitmesine yakın ekibe bir kişi daha dahil olur. İdil… Maraz Ali’nin öfkesi yüzünden okunmaktadır. Adanalı ise şoktadır. Nevzat Müdür, İdil de geldikten sonra yeni görevlerini açıklar. İstanbul terör saldırısı tehdidi altındadır. Maraz Ali ve Maria’nın da ekibe katılmasıyla daha çok güçlenen Anteb bu durumun üstesinden nasıl gelecektir?

ADANALI 34. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 34.Bölüm HD | video.mynet.com


Maraz Ali Benzin istasyonundaki telefon kulübesinden Adanalı’ya ulaşır ve Adanalı’dan İdil’i kurtarmak için yardım ister. O esnada bir grup tarafından saldırıya uğrar. Saldırganlardan kaçan Maraz Ali lunaparka girer. Maraz Ali’yi lunaparkta tehlikeli dakikalar beklemektedir.


Adanalı Maraz Ali’den aldığı telefonun ardından aramanın nereden yapıldığını öğrenip olay yerine gider ve Maraz Ali’yi içinde bulunduğu durumdan kurtarır. Maraz Ali durumu Adanalı’ya anlatır ve birlikte İdil’in evine doğru yola çıkarlar. Bu esnada İdil’in evinde gerilim devam etmektedir. Samet ve Mehmet Ali, Adanalı’dan aldıkları emirle İdil’i kontrole giderler. Eve girdikleri esnada çatışma başlar. Maraz Ali ve Adanalı’nın da gelmesiyle birlikte operasyon başarıyla sonuçlanır. O sırada herkesi şok eden bir ses duyulur.

Adanalı, bu hareketli günün ardından Maraz Ali’yi hapishaneye teslim eder. Gardiyan ve adamları Maraz Ali’yi beklemektedir. Ceza olarak Maraz Ali’ye işkence yaparlar. Maraz Ali bu durumdan nasıl kurtulacaktır?
Öte yandan Sofia anne ve babasına romantik bir akşam yemeği hazırlar ve baş başa kalmaları için evden çıkar, Engin’le buluşur. Adanalı eve gelir Sofia’nın hazırladığı masayı ve Maria’yı görünce çok şaşırır. Masaya oturduktan kısa bir süre sonra kapı çalar ve İç İşleri Bakanlığı Özel Operasyonlar Dairesi’nden 2 ajan gelir. Adanalı ve Maria’yı alıp Anti Törer Birimi’ne(ANTEB) götürür. ANTEB yaklaşık 15 senedir gizliliğini koruyan ve terörle mücadele amaçlı kurulmuş bir birimdir. Bu birimin başında olan Nevzat Müdür, Adanalı ve Maria’yı birime dahil eder ve Adanalı’dan kendi ekibini kurmasını ister. Peki Adanalı ekibine kimleri dahil edecektir?

ADANALI 33. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 33.Bölüm HD | video.mynet.com



Nevzat Müdür, Adanalıyı İstanbul Metrosunun dümenine geçip yolcuların güvenliğini riske attığı gerekçesiyle cezalandırmak istemektedir. Ancak Adanalıya verecek ceza bulamaz ve imdadına genel müdürlükten gelen genelge yetişir. Adanalıyı bu sefer nasıl bir ceza beklemektedir? Maraz Ali ve çetesi hapishaneden kaçma planı yapar. Plan işe yarar ancak durumun anlaşılması uzun sürmez ve jandarma peşlerine düşer. Uzun bir kovalamacanın ardından Maraz Ali izini kaybettirir.

İdil ise nasıl bir tehlikenin içinde olduğundan habersiz evine gitmektedir. Sadri adım adım İdili takip eder. Peki, Maraz Ali ve Adanalı İdili bu büyük tehlikeden kurtarabilecek midir?

ADANALI 32. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 32.Bölüm HD | video.mynet.com



İdil, Maraz Ali’yi ziyarete gider. Ancak Maraz Ali, İdil’e çok öfkelidir. Diğer tarafta Adanalı ve ekibi Ortadoğu’nun en büyük karapara aklama çetesinin peşine düşmüştür. Tilki, Boncuk ve Ferruh, Maraz Ali’yi kurtarmak amacıyla içeri girerler. Ancak Maraz Ali’yi ikna edemezler. Maria’nın bir arkadaşıyla yemeğe çıktığını öğrenen Adanalı, Maria’yı çok kıskanır.

Maraz Ali’nin bulunduğu hapishaneden tahliye olan Sadri, İdil’i öldürmek için para alır. Bunu öğrenen Maraz Ali deliye döner. İçerdeki kumpas yüzünden Adanalı’ya telefonla ulaşamayacağını bilen Maraz Ali, İdil’i kurtarmak için ne yapacaktır?

ADANALI 31. BÖLÜM

Paylaş



Adanalı 31.Bölüm HD | video.mynet.com

İdil�in ihanetine uğradığını düşünen Maraz Ali özgürlüğüne kavuşmak için gün saymaktadır. Tilki Timur, Ferruh ve Boncuk Maraz Ali�yi kurtarmak için bir çözüm bulup Maraz Ali�nin yanına gider. Sofia babasının yolundan gitmeye karar verir ve Polis Akademisi�ne başlar. Polis Akademisi�nin açılışına ABD Ulusal Güvenlik Bakanı gelmektedir ve sıkı bir güvenlik sistemi kurulmuştur. Ancak bela burada da Adanalı�yı rahat bırakmaz. İdil Berlin�den büyük bir sürprizle döner ve Terörle mücadele şubesinde göreve başlar. Aklı Maraz Ali�de olan İdil, Maraz Ali�ye ulaşmaya çalışır ancak Maraz Ali İdil�den gelen mektupları okumadan atmaktadır. Bunun üzerine İdil, Maraz Ali�yi ziyarete gider�


adanali, 31, bölüm, maraz, ali, cezaevi, kapışması

ADANALI 30. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 30.Bölüm HD | video.mynet.com


Malikanede bulunan saç telinin Esma’ya ait olduğu ortaya çıkar. Adanalı ve Nevzat Müdür bunun hesabını İdil’e sorar. İdil, Maraz Ali ile kaçma planları yapmaktadır. Tarık Pınar’ı rehin alır.

30. Bölüm, Adanalı, Adanalı 30. Bölüm Bölüm Özeti/SEZON FİNALİ, Adanalı dizisi, ATV, ATV Dizileri, ATV dizisi

ADANALI 29. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 29.Bölüm HD | video.mynet.com


Adanalı Engin’i vuranları bulmak için İstanbul’un altını üstüne getirir. Maraz Ali, İdil ile kendine yeni bir hayat kurmak için yola çıkarken beklenmedik bir telefon her şeyi değiştirir. Maraz Ali Bakanın oğlu Emir’den intikamını almak için geri döner. Tarık, Pınar ve Lezize teyzeyi rehin almıştır.

Adanalı, Adanalı 29. Bölüm, Adanalı 29. Bölüm Özet, Adanalı 29. Bölüm Özeti, Adanalı dizisi, ATV, ATV dizisi

ADANALI 28. BÖLÜM

Paylaş



Adanalı 28.Bölüm HD | video.mynet.com

Adanalı ve Maraz Ali depodan çıkabilmek için ve hastanedekileri kurtarabilmek için birlikte hareket etmek zorundadır. Nevzat Müdür, idil’e çok kızgındır. Sofia, Engin’in başından ayrılmaz. Mayınlardan kurtulan Yavuz ve Ali hastaneye koşar fakat bakanın oğlu Emir yine bir sürpriz hazırlamıştır. Adanalı bu seferde bebekleri kaçıran peşindedir.



 28. Bölüm Özeti, , t, Adanalı 28. Bölüm Özeti, Adanalı Dizi, Adanalı dizisi, Adanalı Dizisi 28. BölüAdanalı 28. Bölüm, Adanalı 28. Bölüm Öze

ADANALI 27. BÖLÜM

Paylaş

type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="400" height="334">
Adanalı 27.Bölüm HD | video.mynet.com

Engin ölümle pençeleşirken Adanalı ve Maraz Ali hastanede karşılaşır Maraz Ali Adanalı'ya yangının hesabını sorar Engin'i görmek için hastaneye giden İdil; Maraz Ali ve Adanalı arasında kalır Nevzat Müdür bu durumdan hoşlanmaz Emir herkese büyük bir sürpriz hazırlarFiko Pınar'ı kurtarabilmek için Tarık'ın peşine düşer


adanalı izle 27. bölüm full seyret tek link

ADANALI 26. BÖLÜM

Paylaş
















Adanalı, internet üzerinden kredi kartı dolandırıcılığı yapan bir çetenin peşindedir. Maraz Ali ise sinemasını kimin yaktığını öğrenmek için harekete geçer. Adanalı ve Samet operasyon yapılacak eve tamirci kılığında girerken İdil ve Başak da eve girmenin başka bir yolunu bulur. Adanalı ve Samet şaşkınlık içinde kalır…



26. Bölüm Özet, Adanalı 26. Bölüm Özeti, Adanalı Dizisi 26. Bölüm Özeti, ATV, ATV Dizileri

ADANALI 25. BÖLÜM

Paylaş

















Adanalı artık İdil’den de şüphelenmektedir. Maraz Ali, İdil’e gerçek hayatını gösterir ve İdil’i malikaneye götürür. Mafya babalarının toplantısına baskına giden Adanalı, farkında olmadan İdil ve Maraz Ali’nin peşine düşer. Maraz Ali müthiş bir kaçış planıyla polislerin elinden kurtulur. Maraz Ali’nin oto yıkama dükkanında yangın çıkar.

, Adanalı 25. Bölüm Özeti, Adanalı Dizis, Adanalı Karakteri, Mehmet Akif ALAKURT, Oktay, Oktay KAYNARCA, İdil

ADANALI 24. BÖLÜM

Paylaş




















Nevzat Müdür tarafından cezalandırılan Adanalı, Psikolog Doktar Başak ile öfke terapisine başlar. Adanalı üzerinde farklı tedavi yöntemleri deneyen Başak aynı zamanda adım adım Adanalı’yı da takip etmektedir.
Maraz Ali karanlık işleri bırakıp İdil ile yeni bir hayata başlamaya kararlıdır. Fakat polislikten atılmasına sebep olan Bakan’ın oğlu Emir hapisten çıkar ve Maraz Ali’nin peşine düşer. Maraz Ali seçim yapmak zorundadır.Sofia annesinin öldüğüne inanmamaktadır. Fiko’nun ise Pınar’a olan aşkı yüzünden başına gelmedik kalmaz.

:Adanalı 24. Bölüm, Adanalı 24. Bölüm Özet, Adanalı 24. Bölüm Özeti,

ADANALI 23. BÖLÜM

Paylaş



Link: Adanali23
Maraz Ali, İdil'e gerçekleri anlatmak için çok romantik bir gece düzenler. Nevzat Müdür ve Adanalı, İdil'in üzerine yerleştirdikleri dinleme cihazıyla Maraz Ali'nin işlediği suçları itiraf etmesini beklemektedir. Samet son anda İdil'e nişanlısını Maraz Ali'nin öldürmediğini söyler. Nevzat Müdür hipodromu birbirine kattıkları için Adanalı, Samet ve Engin' i cezalandırır. Maria ve Sofia ile birlikte alış-verişe giden Adanalı Maria ve kızından ayrılacağı için çok üzgündür. Fakat Adanalı' yı bir sürpriz beklemektedir

Adanalı 23. Bölümü ,adanalının 23.bölüm fragmanı izle ,adanalı 24 nisan izle,adanalı 23.bölüm özeti,canlı diadanalının son bölümünü izle, dizi adanalı izle, adanalının son bölümü

ADANALI 22. BÖLÜM

Paylaş




































Adanalı, Sofia’dan ayrılacağı için üzgündür. Maraz Ali, artık gerçekleri İdil’e anlatmaya karar verir. Adanalı ve ekibi bir operasyon sırasında İstanbul sokaklarını ve hipodromu birbirine katar. Adanalı yine suçluların peşindedir fakat polis aracı yerine ata binmektedir. İdil ve Maraz Ali kabus görmektedir. Rıfkı’ya kız istemeye giden çete elemanları farkında olmadan Mülayim’e kız ister başlarına beklenmedik olaylar gelir.

Adanalı 22. Bölüm bölüm online izle Adanalı 22. Bölüm bölüm seyret indir canlı izle son bölüm Adanalı 22. Bölüm bölüm resimleri canlı seyret son Adanalı 22. Bölüm

ADANALI 21. BÖLÜM

Paylaş



İstanbul’da suç almış başını yürümüş; kapkaç, soygun, kaçakçılık, dolandırıcılık gibi adi suçlar günlük hayatın bir parçası olmuştur. Giderek bir “suç şehri” haline dönüşen İstanbul’u kurtarmak için, “Adanalı”yı, yani Organize Suçlar şubesi başkomiserlerinden Yavuz’u (Oktay Kaynarca), İstanbul’a geri çağırmaktan başka çare kalmamıştır.

Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt), İstanbul’un en büyük suç çetesinin lideridir. Dışardan bakıldığında, İstanbul Ulus’da, aynı anda beş altı araba yıkanabilen, üstü açık bir araba yıkama yerinin sahibi gibi görünen Maraz Ali, gerçekte, özel yetiştirdiği elemanlarıyla şehirde dönen her türlü hırsızlık, kapkaç ve soygun olayının yüzde seksenini gerçekleştirmektedir. Bugüne kadar hiç kimse Maraz Ali’yi içeri tıkabilecek tek bir ipucu, delil veya suçüstü yakalayamamıştır.

Adanalı’nın kontrol edilmesi imkansız bir polis olduğunu bilen İstanbul Emniyet Müdürü, teşkilatın en parlak üyelerinden olan İdil’i (Selin Demiratar), Adanalı’nın üzerine müdür tayin eder. Akademiden birincilikle mezun olmuş, en az üç dört yabancı dil bilen, yasalara ve kurallara saygılı İdil yeniliklere açık, batılı düşünen bir kadındır. Başka bir deyişle Adanalı’nın tam zıttı bir karaktere sahiptir.

Adanalı’nın geri dönüşü ile sadece şehrin dört bir yanına korku salan azılı suçlular değil, tüm İstanbul Emniyet Teşkilatı da tedirgin olacaktır. Herkes, bu hiç emir ve söz dinlemeyen, asi, çabuk öfkelenen, girdiği her mekanı yerler bir etmeden çıkmayan Adanalı, suçluların peşinden koşarken; Adanalı’nın amir ve müdürleri de onun peşinden koşmak zorunda kalacaklardır. Aslında “kanun adamı” Adanalı ile “suç adamı” Maraz Ali, aynı mahallede büyümüş, iki kan kardeşidirler ve ikisinin de İdil’e olan ilgisi ilişkilerinin başka boyutlara taşınmasına neden olacaktır.

Adanalı 21. Bölüm,Adanalı 21. Bölüm izle,Adanalı 21. Bölüm seyret,Adanalı 21. Bölüm canlı izle,Adanalı 21. Bölüm zle,Adanalı 21. Bölüm İzleTime

ADANALI 20. BÖLÜM

Paylaş









Kick box maçı yaptığı esnada İdil’i gören Maraz Ali beklenmedik bir biçimde maçı kazanır.Yasa dışı yapılan bu dövüşü durdurma görevi ise Adanalı’ya düşer.Ancak Adanalı, İdil’i de gözaltına alır.Başkomiser Nevzat, Maraz Ali’den ayrılması için İdil’e süre verir.Maraz Ali’den ayılmak isteyen İdil bunun için her yolu dener.
Sofia, babasına süpriz yapar ve Adanalı’yı bir gece kulübüne götürür.Ancak eğlenmek için gittikleri gece kulübünde Adanalı her zaman ki gibi orada da suçluların peşine düşer.
Adanalı ve İdil kalpazan çeketesinin peşine düşer ancak Maraz Ali, İdil ve Adanalı’dan daha önce davranacaktır.
Adanalı 20. bölümü 3 Nisan Cuma 20:00′de Atv’de…


Adanalı,Adanalı Dizisi 20. Bölüm,adanalı dizisi 20 bölüm izle,adanalı izle,adanalı seyret,adanalı dizisi 20. bölüm izletime