Sayfalar

Bu sayfaya: adresinden geldiniz

29 Eylül 2010 Çarşamba

ADANALI 59. BÖLÜM

Paylaş

Adanalı 59.Bölüm HD | video.mynet.com


Nazlı sorgu odasında Adanalı'nın karşısında... Maraz Ali'nin kaderi ise Nazlı'nın elinde... Nazlı Maraz Ali'yi koruyacak mı? Nevzat giderek köşeye sıkışıyor. Yeni planı ne? yoksa bu sefer Maraz Ali ve Atilla'yı daha mı büyük bir tehlike bekliyor. Adanalı Maraz Ali çemberini giderek daraltmaya başlıyor...


59. BÖLÜM ÖZETİ


Nazlı, Adanalı tarafından sorguya çekilir. Her şeyi tüm gerçekçiliğiyle anlatan Nazlı sorgusu tamamlandıktan sonra serbest bırakılır. Ancak Nazlı'yı emniyet müdürlüğünde babası ve abisi karşılar. Maraz Ali, Nazlı'yı kurtarabilmek için planlar yapar.
Maraz Ali küçük bir kıza yardım etmek için gittiği hastanede Atilla komutan'a rastlar. Sedyede yoğun bakıma alınan Atilla komutan son nefesini vermek üzeredir. Maraz Ali artık kötülere karşı tek başına savaşacaktır.
Ertan ve Esra, Maraz Ali'nin şehir dışında olmadığını bildikleri için etrafı kolaçan etme amaçlı Maraz Ali'nin otoparkına gelirler. Gizli tünelin mührünün olmaması dikkatlerini çeker ve tünele inerler. Tünelde saklanan Maraz Ali köşeye sıkışmıştır. Ertan, Maraz Ali'ye kelepçeyi takar. Ancak rakibini küçümsemektedir. Maraz Ali bu durumdan nasıl kurtulacaktır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder